top of page

Projecten

IMG in samenwerking met Samen Bouwzaken.

Samen Bouwzaken en IMG werken nauw samen om de impact van schade aan woningen en gebouwen te minimaliseren. Door onze gecombineerde expertise en ervaring kunnen we efficiënte en effectieve oplossingen bieden voor diverse herstelwerkzaamheden en projecten. Met een focus op kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid, werken we samen om de best mogelijke resultaten te behalen. Onze gezamenlijke projecten omvatten een breed scala aan werkzaamheden, variërend van kleine reparaties tot grootschalige renovaties.

Bewoners centraal

Bij Samen Bouwzaken staat de bewoner altijd centraal. We betrekken hen actief bij onze werkzaamheden en houden hen op de hoogte van alle ontwikkelingen. Voorafgaand aan de uitvoering van werkzaamheden communiceren we duidelijk of bewoners tijdens de werkzaamheden in hun woning kunnen blijven wonen. Transparantie en respect vormen de kern van onze aanpak. Bij Samen Bouwzaken streven we ernaar om niet alleen schade te herstellen, maar ook om het vertrouwen van bewoners te winnen en te behouden. Onze aanpak is gericht op samenwerking, transparantie en klanttevredenheid.

Communicatie

Bij Samen Bouwzaken geloven we in duidelijke communicatie. Daarom wijzen we voor elk project één contactpersoon aan. Deze persoon is verantwoordelijk voor het onderhouden van de communicatie met zowel de bewoners als andere betrokken partijen. Dit zorgt voor heldere lijnen en voorkomt misverstanden.

Proces

Het proces begint zodra een project binnenkomt. We zetten direct contact op met de bewoners om afspraken te maken. Vervolgens bespreken we samen met hen de schades en stellen we een gedetailleerd plan van aanpak op. Dit plan delen we met de bewoners en stemmen we samen met hen de planning af.

Ervaring

Met jarenlange ervaring in de bouwsector beschikken wij over de kennis en expertise om projecten efficiënt en effectief uit te voeren. Ons team van professionals staat garant voor hoogwaardige werkzaamheden en een resultaat waar zowel wij als onze opdrachtgevers trots op kunnen zijn.

244

Afgeronde schadedossiers

Met trots kunnen we zeggen dat we al 244 schadedossiers succesvol hebben afgerond. We zijn vastberaden om nog meer schadedossiers succesvol af te ronden en om onze klanten te blijven ondersteunen met hoogwaardige dienstverlening en oplossingen.

bottom of page