top of page

OVER ONS

Samen Bouwzaken is een anders denkend bouwbedrijf met kennis en kunde vanaf de initiatief fase tot en met de herontwikkeling. Het is een bedrijf die staat voor samen bouwen, niet meer en niet minder.

2021DSC20968.jpg
2021DSC20968.jpg

Missie

Bouwen begint bij een eerste gedachte en eindigt met een herontwikkeling: dat is de keten van de bebouwde omgeving. We kunnen en willen tijdens het gehele proces meedenken en doen zonder dat dit afbreuk doet aan onze rendement doelstellingen. Bouwen is niet eenvoudig, dat kunnen we alleen in een groter collectief. Wij hebben een selecte groep architecten, adviseurs, installateurs en leveranciers waar wij mee samenwerken. Samen met onze opdrachtgevers willen wij het realiseren. Een eerste gedachte kan van een externe initiatiefnemer zijn maar ook van onszelf. Wij willen vanaf het eerste moment meedenken naar een optimaal product. Omdat tijdens het bedenken van het eindresultaat, in de primaire fase, de invloed op de uitkomst maximaal is. Hoe later we in het proces betrokken worden hoe lastiger het wordt om invloed te hebben op kwaliteit, optimalisatie en financiën.

We moeten onze expertise willen delen, elkaar vertrouwen, elkaar aan het eind van de dag de hand schudden.

IMG_6170.jpg

Nieuwbouw

Bij Samen Bouwzaken staat expertise en vakmanschap centraal. We zijn een echt bouwbedrijf waarin kennis van zaken en een passie voor het vak samenkomen. Alle medewerkers hebben bouwgenen en dit komt tot uiting in onze veelzijdige specialisaties. Of het nu gaat om grootschalige projecten of maatwerk voor individuele klanten, ons streven naar kwaliteit staat voorop. Of het nu gaat om seriematige bouw of op maat gemaakte oplossingen, onze focus ligt altijd op het leveren van resultaten waar zowel de klant als wijzelf trots op kunnen zijn.

IMG_6170.jpg
2021DSC20968.jpg
Voorgevel_edited.jpg

Aardbevingsgebied

Samen Bouwzaken strekt zijn werkgebied uit over diverse regio's, waaronder de gebieden getroffen door aardbevingen. Onze toewijding aan veilig wonen voor iedereen staat centraal in alles wat we doen. We werken nauw samen met een scala aan opdrachtgevers, waaronder prominente namen zoals de NAM, Centrum Veilig Wonen, TCMG, NCG en IMG. Onze diensten omvatten het versterken, verbeteren en herstellen van gebouwen volgens de natuurlijke aanpak (HiN). Bovendien bieden we ook de mogelijkheid tot volledige sloop en herbouw van woningen. Met een track record van meer dan 100 succesvol afgehandelde schadedossiers, staan we klaar om als partner op te treden in het gehele proces, van concept tot voltooiing, in nauwe samenwerking met bewoners. Ons team coördineert, adviseert en zorgt voor de uitvoering van plannen, met als ultiem doel het bieden van veilige en duurzame woonomgevingen.

Certificeringen

Wij zijn lid van Bouwend Nederland, een vereniging die bouw- en infrabedrijven verenigt. Bovendien zijn we aangesloten bij Woningborg en Bouwgarant, organisaties die bouwondernemers en kopers verzekeren van zekerheid tijdens het realiseren van nieuwbouwprojecten of het verbouwen van woningen. Daarnaast zijn we VCA-gecertificeerd.

Woningborg

Woningborg

Bouwgarant

Bouwgarant

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland

VCA

VCA

bottom of page