top of page
Hardware-Work-Tools

Vacature
Timmerman-vrouw

Ben jij een vakman of -vrouw met een passie voor timmerwerk? Samen Bouwzaken zoekt een gedreven timmerman of timmervrouw die ons team komt versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor diverse timmerwerkzaamheden binnen onze bouwprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie.

Wat ga je doen?

Bij Samen Bouwzaken zijn timmermannen en timmervrouwen de ruggengraat van onze projecten. Zonder jouw vakmanschap kunnen we geen enkel project realiseren. Dagelijks voer je een breed scala aan timmerwerkzaamheden uit, van het stellen van kozijnen tot het bouwen en afwerken van houten constructies. Of je nu graag de uitdaging aangaat van een renovatieproject of je skills wilt laten zien in een nieuwbouwproject, bij ons krijg je alle ruimte om jouw talent te tonen. Samen met collega’s, uitvoerders en onderaannemers zorg je ervoor dat elk project vlekkeloos verloopt.

Een timmerman heeft een veelzijdige rol in de bouwsector, waarbij hij verantwoordelijk is voor verschillende timmerwerkzaamheden. Een typische dag van een timmerman kan er als volgt uitzien:

De dag begint vaak met een kop koffie en het doornemen van de werkzaamheden en het plannen van de uit te voeren taken. Een groot deel van de dag bestaat uit daadwerkelijk timmeren. En na een ochtend hard werken? Dan is het tijd voor een typisch Samen Bouwzaken moment: een welverdiende gehaktbal van je collega Klaas Jager. Aan het einde van de dag zorg je samen met je collega's ervoor dat de bouwplaats er weer netjes uitziet. 

 

Een timmerman werkt vaak samen met andere vakmensen op de bouwplaats, zoals metselaars, elektriciens en loodgieters. Goede communicatie en samenwerking zijn essentieel om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden goed op elkaar afgestemd zijn. Gedurende de dag controleert een timmerman regelmatig zijn werk op kwaliteit. Dit omvat het controleren van afmetingen, hoeken en verbindingen om ervoor te zorgen dat alles nauwkeurig en volgens de specificaties is uitgevoerd.

Gelijkwaardigheid

Bij Samen Bouwzaken ben je geen nummer. Wij hebben een platte organisatiestructuur waar jouw inbreng en ideeën gewaardeerd worden.

Vrijheid

Je krijgt de ruimte om beslissingen en initiatieven te nemen. Als jij ergens in gelooft, geven wij je de kans om dat te laten zien.

Wat bieden wij jou?

Leeromgeving

Leeromgeving

Bij ons mag je fouten maken, want daar leer je van. We bieden een omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

Teamspirit

We werken in een hecht en collegiaal team waarin iedereen elkaar ondersteunt en respecteert.

Doorgroeien

Wil je doorgroeien tot uitvoerder? Wij helpen je daarbij!

"Niet alle helden dragen een cape - sommigen dragen gereedschap en bouwen wonderen van hout."

Solliciteer vandaag nog en we hopen je binnenkort te verwelkomen!

Kom bij ons werken
Bestand toevoegen

Tot snel!

bottom of page