top of page
Pakketten

Vacature
Werkvoorbereider
nieuwbouw

Bij Samen Bouwzaken zijn we op zoek naar een werkvoorbereider die onze bouwprojecten van begin tot eind soepel laat verlopen. Jij bent degene die alles tot in de puntjes voorbereidt, plant en coördineert. Kortom, jij bent de onmisbare schakel die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider bij Samen Bouwzaken ben je een essentiële schakel in het bouwproces. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen en coördineren van verschillende aspecten van onze bouwprojecten, vanaf de initiatieffase tot de oplevering. Je werkt nauw samen met het projectteam, onderaannemers en leveranciers om ervoor te zorgen dat projecten binnen budget en volgens planning worden voltooid.
 

Allereest begin je met het inventariseren van het tekenwerk. Is het ontwerp van de architect maakbaar? Samen met de projectleider en de architect zorg je voor een technisch uitvoerbaar ontwerp. Vervolgens ga je alle materialen die benodigd zijn voor de uitvoering inventariseren. Op basis van deze inventarisatie ga je offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers en beoordeel je de ontvangen aanbiedingen. Samen met de projectleider zorg je voor de inkoop van materialen en dat deze op tijd worden besteld. Je houdt hierbij rekening met levertijden en zorgt ervoor dat alles op het juiste moment op de bouwplaats is. Je maakt hiervoor een signaleringsschema en een overallplanning. Dit schema helpt om alle belangrijke mijlpalen en deadlines in kaart te brengen en te bewaken.

 

Na het inkoopproces voer je controles uit om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden conform de tekeningen, planning, begroting en kwaliteitsnormen worden uitgevoerd. Controles voer je uit vanaf kantoor en de bouwplaats. Je verdeelt je tijd tussen het kantoor en de bouwplaats. Op kantoor werk je aan de planning, inkoop en voorbereiding. Op de bouwplaats controleer je de voortgang, zorg je voor een goede communicatie en ondersteuning van de uitvoerder. Je werkt nauw samen met de projectleider en de uitvoerder om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Dit betekent dat je regelmatig overlegt en afstemt om eventuele problemen tijdig te signaleren en op te lossen.

Kortom, een werkvoorbereider bij Samen Bouwzaken zorgt ervoor dat alles achter de schermen goed is geregeld, zodat de bouwprojecten volgens plan kunnen verlopen.

Gelijkwaardigheid

Bij Samen Bouwzaken ben je geen nummer. Wij hebben een platte organisatiestructuur waar jouw inbreng en ideeën gewaardeerd worden.

Vrijheid

Je krijgt de ruimte om beslissingen en initiatieven te nemen. Als jij ergens in gelooft, geven wij je de kans om dat te laten zien.

Wat bieden wij jou?

Leeromgeving

Leeromgeving

Bij ons mag je fouten maken, want daar leer je van. We bieden een omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

Teamspirit

We werken in een hecht en collegiaal team waarin iedereen elkaar ondersteunt en respecteert.

Doorgroeien

Wil je doorgroeien tot projectleider? Wij helpen je daarbij!

We staan open voor mensen met allerlei achtergronden en ervaringen. Het belangrijkste is dat je wilt leren en groeien.

Solliciteer vandaag nog en we hopen je binnenkort te verwelkomen!

Kom bij ons werken
Bestand toevoegen

Tot snel!

bottom of page